Matsmart: lisää hävikkiruokaa!

Matsmart on toinen Suomessa toimiva verkkokauppa, joka myy hävikkiruokaa: päiväykset uhkaavat paukkua tai vain pakkausmalli/koko/etiketti on muuttunut ja valmistaja haluaa tuotteista eroon. Kaikki ei myynnissä oleva ei suinkaan ole menossa vanhaksi.
Matsmartilla valikoima on Fiksuruokaa laajempi, mutta toki molempien valikoma elää jatkuvasti. Itselläni kokemusta on vain yhdestä Matsmart-tilauskerrasta ja silloin kaikki toimi kuten pitikin. Pakkaukset olivat sitä mitä tilasin, ja kaikki ehjänä: jopa lasipurkki punajuuria! Se tuntui kieltämättä suurelta riskiltä tilatessa.
Tilatessa ostoskorissa on todella kätevä toiminto, joka laskee koko ajan myös tilauksen painon. Postikulut tietysti määräytyvät painon mukaan ja maksimipaino yhdelle tilaukselle on 20kg. Ja se on oikeasti paljon ruokaa! Tämä verkkokauppa kannattaa testata! Ihan varmasti joka makuun löytyy jotain ja kaupassa on paljon myös peruskosmetiikkaa. Sitähän tarvii aina, eikä tuotteet hetkessä vanhene.

 Teksti sisältää affliate-linkkejä, ja saan niiden kautta tilatuista tuotteista pienen komission itselleni. Se ei kuitenkaan maksa lukijalle mitään. 


<

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaapin täyteen pesuaineita ja kosmetiikkaa

Pesuaineet ja kosmetiikka alkoi olla vähissä ja päätin kerralla täydentää varastoja oikein kunnolla. Olen aiemminkin kirjoitellut Luxplussa...