Ruokaa edullisesti myös lemmikeille

Edellinen postaus koski perheen ruokakulujen pienentämistä. Omaan perheeseeni kuuluu useampi nelijalkainen sekä muutama siivekäs. Lemmikkien ruokakuluihin menee yllättävän paljon rahaa, joten myös niihin kannattaa kiinnittää huomiota. Itse en osta lemmikeille juuri koskaan normaalihintaista ruokaa. Vertailen tarjouksia, ostan suuria pakkauskokoja ja plussaa on se että suuret koiraruokasäkit tuodaan kotiovelle.
Itse suosin saksalaista Zooplussaa, josta ruoka ja toki tarvikkeetkin, tulevat koti-ovelle. Zooplussalla on laaja valikoima koiranruokaa ja useista merkeistä on säästöpakkauksia, jolloin kuivamuonan kilohinta laskee entisestään. Itse kuulun lisäksi verkkokaupan omaan säästöohjelmaan, joka maksoi liittyessä 5.99€, mutta saan sillä joka tilauksen lopuusummasta 5% allennuksen. Säästöohjelma on voimassa liittymisestä 3 vuotta. Omat tilaukseni ovat yleensä sadan euron verran, jolloin säästöohjelma maksoi itsensä takaisin jo ensimmäisellä tilauskerralla. Katsoin juuri että olen kuluvan kolmevuotiskauden aikana säästänyt lähes 70€! Verkkokaupalla on käytössä oma palkkio-ohjelma, johon kertyy joka ostosta bonuspisteitä. Ekat bonuspisteet saa jo rekisteröitymällä ja tilaamalla uutiskirjeen!

 Teksti sisältää affliate-linkin, ja saan sen kautta tilatuista tuotteista pienen komission itselleni. Se ei kuitenkaan maksa lukijalle mitään. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaapin täyteen pesuaineita ja kosmetiikkaa

Pesuaineet ja kosmetiikka alkoi olla vähissä ja päätin kerralla täydentää varastoja oikein kunnolla. Olen aiemminkin kirjoitellut Luxplussa...