Kaapin täyteen pesuaineita ja kosmetiikkaa

Pesuaineet ja kosmetiikka alkoi olla vähissä ja päätin kerralla täydentää varastoja oikein kunnolla.
Olen aiemminkin kirjoitellut Luxplussasta, josta tilasin nytkin perusmeikkejä: puuteria, ripsiväriä ja pari muuta juttua, sekä hiustuotteita. Tuolla esimerkiksi Osiksen hiuslakat ovat älyttömän halpoja. Itselle tuli tilattua kaksi 500 mm hiuslakkaa, yht. 16.90€.

Tein samalla hintavertailua NordicFeel-sivustolle ja osa käyttämistäni shampoista ja hoitoaineista oli siellä halvempia kuin Luxplussalla. Kesällä 2017 tilasin Matsmartista kuusi pulloa shampoota ja niillä pesin hiuksia vuoden ajan. Nyt tilasin yhtä monta pulloa NordicFeelistä ja toivon näiden riittävän yhtä pitkäksi aikaa.

Molempien verkkokauppojen tilaukset tulevat minulle postimaksuitta. Luxplussa lähettää aina ilman toimitusmaksuja ja NordicFeel yli 49€:n tilaukset. Luxplussan miinuksena on jäsenmaksu. Ensimmäisen kuukauden jäsenmaksun saa ilmaiseksi ja sen jälkeen jäsenyys maksaa 9,95€. Säästimme tämän jäsenmaksun tilaamalla tällä kertaa miehen nimellä. Jäsenyyden voi aina laittaa tauolle, jolloin jäsenmaksua ei mene. Säästäväinen tilaa siis aina jättitilauksen ja pitää sen jälkeen taukoa.

Toivon, ettei meidän perheeseen tarvitse ostaa pesuaineita, kosmetiikkaa taikka hiustenhoitotuotteita ainakaan vuoteen. Nyt on kaapit täynnä, eikä nämä mene vanhaksi kovin helposti.

Teksti sisältää affliate-linkkejä, ja saan niiden kautta tilatuista tuotteista pienen komission itselleni. Se ei kuitenkaan maksa lukijalle mitään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaapin täyteen pesuaineita ja kosmetiikkaa

Pesuaineet ja kosmetiikka alkoi olla vähissä ja päätin kerralla täydentää varastoja oikein kunnolla. Olen aiemminkin kirjoitellut Luxplussa...