Offerilla ja Cityshoppari

Offerilla on tarjousten markkinapaikka, jossa on vaihtuvia tarjouksia kategorioituna isoimpien kaupunkien mukaan. Valikoimasta löytyy palveluita, ruokaa ja juomaa, tuotteita ja tekemistä. Kauneuteen ja hyvinvointiin liittyviä palveluita on pilvin pimein, ja jos yhtään mietit lahjakorttia joulupukin konttiin, kannattaa vilkaista Offerillan tarjoukset!
Samasta paikasta saa kasattua itselle ja ystäville myös kivan illanvieton: tällä hetkellä esimerkiksi oman paikkakuntani tarjonnassa Pakopelihuone 2-6 hengelle 75€ (norm. 115€) ja päälle aasialaiset pääruuat parilla kympillä kahdelle.


Toinen hyviä tarjouksia sisältävä palvelu on Cityshoppari. Se sisältää vuosittain vaihtuvia tarjouksia, tänäkin vuonna yli 400 erilaista! Cityshoppari-kortti on maksullinen, mutta sen saa ilmaiseksi käyttöönsä lataamalla mobiililompakko Pivon. Vuosi on nyt lopuillaan, mutta maistiaisia ensivuoden eduista löytyy täältä.
Itse hyödynsin Cityshopparia alkuviikosta käyttämällä Sinellin -20% alennuksen. Alen sai koko ostosten loppusummasta ja itselleni se tuotti lähes kympin säästön liki viidenkympin jouluaskateluihin. Ei pöllömpi sovellus tuo Pivo ja se tarjoama ilmainen Cityshoppari etuineen! Ja näyttääpä Sinelli tarjoavan -20% alennuksen myös uutiskirjeen tilaaville, joten pistänpä sen korvaa taa seuraavaa ostoskertaa varten.

Teksti sisältää affliate-linkin, ja saan sen kautta tilatuista tuotteista pienen komission itselleni. Se ei kuitenkaan maksa lukijalle mitään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaapin täyteen pesuaineita ja kosmetiikkaa

Pesuaineet ja kosmetiikka alkoi olla vähissä ja päätin kerralla täydentää varastoja oikein kunnolla. Olen aiemminkin kirjoitellut Luxplussa...