Cashback-sivustot

Ensimmäinen arjen säästövinkki on erilaiset cashback-sivustot. Käytännössä kyseiset sivustot toimivat niin, että ostaja saa ostohyvistystä tehdessään verkko-ostoja cashback-sivuston kautta. Suomessa tunnetuin on ehkä Bonusway, jolla on tällä hetkellä lähes 850 verkkokauppaa yhteistyökumppanina. Hyvänä kakkosena tulee Lyoness, joka toimii maailmanlaajuisesti ja se mainostaa sivuillaan tekevänsä yhteistyötä 80 000 verkkokaupan kanssa.
Asiakkaalle palautuva bonus on joko euromääräinen tai prosentuaalinen osuus ostoksesta; parhaimmillaan kymmeniä euroja. Kertyneen bonuksen saa pyydettäessä omalle pankkitilille ja sen jälkeen sen voi käyttää miten itse haluaa.
Cashback-sivuston voi ajatella olevan kuten bonuskortin, jolla kerrytät ostoksistasi bonusta, oikeaa rahaa.

Itsellä kokemusta on vain Bonuswaystä, mutta tutustuttuani Lyoness:in sivuihin, rekisteröidyin myös sen asiakkaaksi. Teen melko usein verkko-ostoja, ja mikä sen mukavampaa että ostoista voi saada ostohyvityksenä ihan oikeasti rahaa takaisin!

 Teksti sisältää affliate-linkin, ja saan sen kautta tilatuista tuotteista pienen komission itselleni. Se ei kuitenkaan maksa lukijalle mitään.  




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaapin täyteen pesuaineita ja kosmetiikkaa

Pesuaineet ja kosmetiikka alkoi olla vähissä ja päätin kerralla täydentää varastoja oikein kunnolla. Olen aiemminkin kirjoitellut Luxplussa...