Ruokakauppamietteitä ja bonusajatuksia

Viime viikolla luin mukavan uutisen, jossa kerrottiin paikallisen S-osuuskunnan muuttavan bonustaulukkoaan. Meidän perheessä jokaisella on useampi osuuskuntajäsenyys, mutta pääjäsenyys on pohjanmaalaisessa osuuskunnassa ihan vain sen vuoksi, että siellä bonustaulukko on ollut matalampi eli pienemmällä ostosmäärällä on päässyt kiinni suurempiin bonuksiin. Harmittavasti tällä tavalla olemme jääneet paitsi oman osuuskaupan tarjouksista ja esimerkiksi syntymäpäivien aikaan S-mobiilissa henkilökohtaiset tarjoukset, kuten ilmaiset ravintolaruuat, olivat sinne pohjanmaalaiseen osuuskauppaan. Tästä olen kertonut jo aiemmassa kirjoituksessa.
Oman osuuskaupan bonustaulukko tulee käyttöön 1.4, mutta kävimme eilen muuttamassa pääjäsenyytemme jo takaisin paikkakunnalle. Tässä kuussa bonusostoja tulee sen verran paljon, kun maaliskuun alusta alkaen saamme bonusta myös sähköstä ja maaliskuulla tuli maksuun toisen auton Lähitapiolan vakuutus.

Viime viikolla sorruin kilpailevaan ruokakauppaan. Nimittäin Lidliin. Olen aina vierastanut sitä, enkä osaa ostaa sieltä. Mielestäni siellä ei edes myydä oikeaa ruokaa vaan lähinnä eineksiä. Lidl veti minua puoleensa kuitenkin kampanjallaan, jossa kortilla kuin kortilla sai 10% alennusta yli 25 euron ostoksista. Hyödynsin tämän tarjouksen kerran, jolloin kävin lasten kanssa ostamassa hedelmiä, juustoa ja paistopisteen tuotteita. Ostokset olivat juuri ja juuri yli 25€, joten käytännössä saimme kymmenen riisipiirakkaa ilmaiseksi. Harmi että tämä kampanja oli vain viikon ajan, koska olisin jopa voinut käydä toistekin. Vannoutuneen ässäihmisen päätä ei silti vielä yhdellä kampanjalla käännetä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaapin täyteen pesuaineita ja kosmetiikkaa

Pesuaineet ja kosmetiikka alkoi olla vähissä ja päätin kerralla täydentää varastoja oikein kunnolla. Olen aiemminkin kirjoitellut Luxplussa...