Luxplus

Tein viime viikolla ensimmäisen tilauksen Luxplussalle. Olen miettinyt asiaa jo pitkään, mutta aina tilaaminen on jäänyt tai valikoimassa ei ole ollut tarvitsemaani tuotetta.
Vihdoin sain kuitenkin ensimmäisen tilauksen tehtyä, koska perheen sähköhammasharjoihin tarvittiin uudet harjat. Luxplus myy lähinnä kosmetiikkaan ja hyvinvointiin liittyviä tuotteita edullisesti. Jotta halvoilla hinnoilla voisi tilata, täytyy liittyä jäseneksi. Ensimmäisen kuukauden saa ilman jäsenmaksua ja sen jälkeen palvelu maksaa 9,95€ kuukaudessa. Jäsenyyden voi perua milloin tahansa.
Minulla on nyt käytössä tämä ilmainen kuukausi. Ekaan tilaukseen keräsin kaikkea tarpeellista joka säilyy ja jolle varmasti on käyttöä: pesuaineita, shampoota, hygieniatuotteita, vähän kosmetiikkaa ja niitä hammasharjoja. Toimitus Luxplussalla on aina ilmainen. Tilaukseni ei ole vielä saapunut, joten en pysty vielä kertomaan miten toimitus sujui, mutta verkkokaupan sivut toimivat hyvin ja ovat helppokäyttöiset. Pieni miinus siitä että maksun pystyi hoitamaan ainoastaan maksu- ja luottokortilla.
Tarkoitukseni on tilata vielä toisen kerran tämän ilmaisen kuukauden aikana ja sen jälkeen irtisanoa jäsenyys. Luxplussan sivuilta ei selviä voinko liittyä myöhemmin uudelleen jäseneksi ja saada uudelleen myös ilmaisen kuukauden, mutta ehkä tämäkin selviää aikanaan. Jäsenyys on kuitenkin sen verran edullinen, että jäsenyys melkein kannattaa maksaa siltä kuukaudelta jolloin ostoksia tekee. Ja kerrallahan kannattaa ostaa kaapit täyteen, jolloin niitä ostokuukausia tulee vuoteen vain pari kolme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaapin täyteen pesuaineita ja kosmetiikkaa

Pesuaineet ja kosmetiikka alkoi olla vähissä ja päätin kerralla täydentää varastoja oikein kunnolla. Olen aiemminkin kirjoitellut Luxplussa...