Lahjastressiä

Inhokkini on ostoksilla käyminen, siis paikanpäällä kaupoissa pyöriminen. Jos jotain tarvitsen, tilaa aina mielummin netistä, säästäen samalla aikaa, vaivaa ja polttoainetta kun ei tarvitse ostoksia hakiessa ajaa oman lähikauppan postia pidemmälle.
Joulu pääsi kuitenkin yllättämään (taas) ja jouduin lähtemään ostoskeskukseen. Onneksi pääsin ostoksille arkena aamupäivällä kun oli vielä hiljaista ja rauhallista. Olin varustautunut kotona tehdyllä ostossuunnitelmalla ja kauppalistalla. Nuukan ihmisen suunnitelma oli tehdä kaksi ostoskeskuskierrosta, joista ekalla vertailin hintoja ja hintavertailun jälkeen, toisella kierroksella hain lahjat niistä liikkeestä mistä ne halvimmalla sain. Toteutus lähes täysi kymppi, pari lahjaa jäi uupumaan, mutta ne onneksi löysin vielä pikaetsinnällä netistä. Toivottavasti ne vain kerkeävät tulemaan ensiviikon aikana postiin. Toinen tuli tilattua Hong Kongin verkkokaupasta, josta muuten saa clubilaiseksi liittyessä -10% ensimmäisestä ostoksesta, ja toinen Lekmer-lelukaupasta.

Joululahjastressissä tein etukäteen uuden vuoden lupauksen: ensivuonna pyrin ostamaan kaikki synttäri-, äitienpäivä/isänpäivä- ja joululahjat pitkin vuotta, alennuksesta tietysti. Herkistän korvat lahjansaajien toiveille ja kirjaan lahjaideat heti itselleni ylös puhelimen muistikirjaan. Kun törmään vastaavaan tuotteeseen alessa, ostan sen kaappiin odottamaan.
Lapset alkavat olla sen ikäisiä, että ensivuonna he toivottavasti saavat kaverisynttärikutsuja. Nämä pienet synttärilahjat: tarrat, askartelutarvikkeet, hiuskoristeet, kirjat ja pienet lelut etsin myös kauppojen alelaareista. Toivon ettei ensivuonna tule lahjapaniikkia kertaakaan.

Teksti sisältää affliate-linkkejä, ja saan niiden kautta tilatuista tuotteista pienen komission itselleni. Se ei kuitenkaan maksa lukijalle mitään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaapin täyteen pesuaineita ja kosmetiikkaa

Pesuaineet ja kosmetiikka alkoi olla vähissä ja päätin kerralla täydentää varastoja oikein kunnolla. Olen aiemminkin kirjoitellut Luxplussa...