Alennusta polttoaineesta

Meillä suositaan ABC-asemia, mutta toki tankkaamme satunnaisesti myös muilla asemilla. Ajaessa vertailen jatkuvasti asemien hintoja ja jos kohdalle sattuu alhainen hinta, tankkaan yleensä aina vaikka akuuttia tarvetta ei juuri sillä hetkellä olisikaan. Harvoin tankki on niin täysi, etteikö sinne jotain mahtuisi.
Muutama vinkki miten polttoaineista voi saada alennusta. ABC:llä tankatusta litrasta tulee prosenttiaalinen alennus sen mukaan minkä verran on kuukaudessa tankannut. Mitä enemmän tankkaa, sitä suurempi on alennus, korkeimmillaan 5%.
Useilla ammattiliittojen jäsenkorteilla puolestaan saa alennusta Teboil-asemilta. Normaalisti alennus on 2,1 snt/l, mutta usein lomakausilla alennus on suurempi, 2,5 snt/l. Jos ei ole ammattiliiton korttia, niin Teboilille voi tilata ilmaisen kanta-asiakaskortin, jolla saa alennusta aina 2 snt/litralta.
St1-asemilla on Teboilin kaltainen käteisalennuskortti, joka käy myös Shell-asemilla. Tarjoukset vaihtelevat, eikä alennusta saa luottokortilla maksaessa. Tämä tuli ihan itse huomattua, kun yritin vingauttaa Norwegian kortilla polttoainetta.
Neste-asemilta puolestaan saa Plussaa tai Nesteyksityiskortilla 1,5 sentin alennuksen litralta. Kortti ei ole aivan ilmainen vaan siinä on 2,50 euron kuukausittainen tilihoitomaksu, joten mikäli ei tankkaa lähes 200 litraa kuukaudessa, ei kortista ole hyötyä. Plussaa ei saa Express-asemilta. Jotkut ammattiliitot puolestaan antavat alennusta jäsenkortilla Neste-asemilta, esimerkiksi PAM:n  tai MTK:n kortilla alenusta saa 2,1 snt/l tai jopa 2,7snt/diesellitra.

Onko sinulla jokin tipsi, joka tästä puuttuu? Pistä vinkki kommentteihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaapin täyteen pesuaineita ja kosmetiikkaa

Pesuaineet ja kosmetiikka alkoi olla vähissä ja päätin kerralla täydentää varastoja oikein kunnolla. Olen aiemminkin kirjoitellut Luxplussa...