Eka takaisinmaksu Trineltä!

Moneen kertaan olen kirjoitellut Trinestä, joukkorahoituksesta jolla korvataan mm. fossiilisia polttoaineita aurinkoenergialla tai tuodaan aurinkosähköä sellaisiin paikkoihin joissa sähköä ei ole lainkaan. 
Olen osallistunut kaikkiin vuoden vaihteen jälkeen avattuihin rahoituksiin pienillä summilla, lähinnä sijoitellut s-bonuksia ja muita pikkusummia näihin. Itselläni on tällä hetkellä kymmenen eri kohdetta. Tänään oli ensimmäisen takaisinmaksun aika ja ihan oikeasti raha oli tullut omalle sivulleni näkyviin! Summa oli mitättömän pieni, mutta takaisinmaksu joka tapauksessa!
Varmaahan takaisinmaksu ei ole, kuten ei missään sijoitusmuodoissa. Trine luokittelee kampanjat luokkiin riskin mukaan ja osassa kampanjoista on kolmas taho takaamassa lainaa, jolloin sijoittajan pääomasta tietty prosenttiosuus on turvattu.
Mikäli vastuullinen sijoittaminen kiinnostaa yhtään, kannattaa vilkaista Trinen sivuja, ja mikäli innostut ihan sijoittamaan, niin käytä linkkiäni. Sekä sinä että minä saamme molemmat kympin lisää sijoitettavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaapin täyteen pesuaineita ja kosmetiikkaa

Pesuaineet ja kosmetiikka alkoi olla vähissä ja päätin kerralla täydentää varastoja oikein kunnolla. Olen aiemminkin kirjoitellut Luxplussa...