Lahjakortti ja alekoodi Fiksuruoka.fi-sivustolle

Offerillassa on tarjolla lahjakortti Fiksuruoka.fi-verkkokauppaan. Fiksuruoka myy päivittäistavaroiden ja ruokien poisto- ja loppueriä edullisesti. Osassa tuotteista parasta ennen-päiväys on mennyt tai on lähellä, mutta se ei missään nimessä tarkoita etteikö tuotteita voisi vielä käyttää. Valikoimassa on myös pesuaineita ja käyttötavaraa, joten verkkokauppa ei myy suinkaan pelkkä ruokaa.
Olen tilannut Fiksuruuasta itse muutaman kerran ja tuotteet ovat aina olleet hyvin pakattuja, tulleet ehjänä ja nopealla toimituksella kotiin. Offerillasta voi ostaa joko 10€ tai 20€ lahjakortin. Ensimmäinen vaihtoehto maksaa 5€ ja toinen 10€, ja yli 49€:n tilaukset toimitetaan postikuluitta! Eli esimerkiksi viidenkympin arvoisesta tilauksesta saa lahjakortilla kympin alennuksen. Ja tuolla summalla saa tilattua todella paljon ruokaa!
Jos teet suuremman tilauksen Fikusruuasta, kannattaa hyödyntää alekoodi FIKSU22. Sillä saa 10% alennuksen loppusummasta. 

Zooplussalla on myös melkoisen hyvin tarjouksia! Jos taloudessa on lemmikki, kannattaa kurkata ja hyödyntää ainakin 10% rekisteröitymisetu.


Teksti sisältää affliate-linkin, ja saan sen kautta tilatuista tuotteista pienen komission itselleni. Se ei kuitenkaan maksa lukijalle mitään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaapin täyteen pesuaineita ja kosmetiikkaa

Pesuaineet ja kosmetiikka alkoi olla vähissä ja päätin kerralla täydentää varastoja oikein kunnolla. Olen aiemminkin kirjoitellut Luxplussa...