Trine-joukkorahoitus

Loppuvuodesta löysin netistä ruotsalaisen Trinen. Se tarjoaa erilaisia aurinkoenergiaan suuntautuvia joukkorahoitusprojekteja, joissa idea on tuoda sähköä sellaisiin paikkoihin joissa sitä ei ole tai korvata nykyinen energiamuoto aurinkoenergialla, esimerkiksi kalastajien kerosiinilamput aurinkoenergiaa käyttävillä lampuilla. Rahoittajaksi pääsee pienelläkin summalla, minimi on 25€, ja rahoille lupaillaan n. 6% tuottoa, kampanjasta riippuen.

Valitsin ensimmäiseksi sijoituskohteekseni kenialaisen Navakholon, jossa naisilla mahdollisuus yrittäjyyden myötä myydä aurinkoenergiatuotteita. Kampanjan valitsin puhtaasti lainan takaisinmaksuajan perusteella. Trinessä oli vain kaksi avointa kampanjaa, joista toisen laina-aika oli huomattavasti pidempi. Lyhyemmän laina-ajan myötä voin nopeammin todeta onnistuuko projekti ja saanko oikeasti rahoilleni tuottoa. Tuottohan ei järin suuri pienissä summissa ole, mutta tämän projektin päätarkoitus lienee kuitenkin tukea kestävää kehitystä, poistaa energiaköyhyyttä ja viedä apua sitä tarvitseville.

Kutsun myös sinut mukaan! Käytä linkkiäni, ja saat 10€:n aloitussumman, jonka voit käyttää mihin tahansa Trinen kampanjaan. 


Teksti sisältää affliate-linkkejä, ja saan niiden kautta tilatuista tuotteista pienen komission itselleni. Se ei kuitenkaan maksa lukijalle mitään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaapin täyteen pesuaineita ja kosmetiikkaa

Pesuaineet ja kosmetiikka alkoi olla vähissä ja päätin kerralla täydentää varastoja oikein kunnolla. Olen aiemminkin kirjoitellut Luxplussa...