Opiskelijaedut ja alet

Opinnoissani lähti käyntiin viimeinen lukuvuosi ja sen kunniaksi päätin vihdoin hankkia opiskelijakortin. Jokaisena opiskeluvuotena olen sitä miettinyt, mutta en ole katsonut sen kannattavan koritn hinnan vuoksi. Vuosimaksu kortissa on 35€ ja yksi lukukausi 17€. Opinnoista valmistumiseni on edessä toukokuun lopussa, mutta ostamalla nyt kevätlukukauden jäsenyyden, saan kortilla opiskelijaedut syyskuun loppuun saakka.
Pyrin hyödyntämään kortin etuja tietysti vähintään tuon 17€:n verran. Kohdallani nämä hyödyt tulevat olemaan lounaat opiskelijaravintolassa (á 2,60€), opiskelija-alet kulttuurista ja liikunnasta sekä Frank-sovelluksen tarjoamat edut. Pikaisella vilkaisulla Frank tarjoaa paljon opiskelijaetuja, jotka täytyy laittaa korvan taa. Frank-sovelluksen kautta tarjolla on mm. edellisessä puhelinliittymiä koskevassa postauksessa kertomani Telian opiskelijoille tarkoitettu X-liittymä.

Yllätyin positiivisesti myös löytäessä K-Plussan tarjoaman opiskelijaedun. Kanta-asiakkuus on ilmainen ja tarjoaa 5% palautuksen Plussarahana, niiden kuukausien ruokaostoksista kun summa ylittää 75€. Ruokaostoihin kuuluvat myös kodintarvikkeet-, kosmetiikka- ja hygieniatuotteet sekä ravintolaostokset. Minähän olen vannoutunut S-ryhmän asiakas, kuten aiemmista postauksista voi päätellä, mutta saatan hairahtua kilpailevan kaupan kassajonoon jonkun oikein hyvän tarjouksen perässä, kuten vaikka mammuttimarkkina-aikaan tai euron päiville. Eihän sitä tiedä jos jonain kuukautena K-ketjun ostokset ylittävät tuon maagisen 75€.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaapin täyteen pesuaineita ja kosmetiikkaa

Pesuaineet ja kosmetiikka alkoi olla vähissä ja päätin kerralla täydentää varastoja oikein kunnolla. Olen aiemminkin kirjoitellut Luxplussa...