Automatkan pieni pelastus

Joululomalla perheemme sukuloi ympäri maata ja ajomatkat olivat pitkiä, varsinkin takapenkin matkustajille. Toinen lapsista on mahdollinen matkapahoinvoija ja talven lyhyt valoisa aika, ovat rajoittaneet kirjojen lukemisen ajon aikana. Lastenohjelmien tarjoamista tabletilta pyrin itse välttämään kuin ruttoa, koska tiedän että sen jälkeen niitä mangutaan koko loppumatkan ajan.

Tällä kertaa latasin matkalle Elisa Kirjan, josta lapset saivat kuunnella pari lastenkirjaa. Sovelluksessa on ladattavissa sekä luettavia kirjoja, äänikirjoja ja lastenkirjoja joissa on sekä ääni että kertomuksen mukaan etenevä kuvitus. Valikoimassa on kirjoja ihan pikkurahalla ja myös ilmaiseksi! Itse nuukana latasin vai ilmaisia kirjoja, joista toisen sain Elisalta joululahjaksi ja toisen löysin ilmaisten kirjojen valikosta. Kannattaa kurkata!

Teksti sisältää affliate-linkin ja saan sen kautta tilatusta tuotteesta pienen komission itselleni. Se ei kuitenkaan maksa lukijalle mitään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaapin täyteen pesuaineita ja kosmetiikkaa

Pesuaineet ja kosmetiikka alkoi olla vähissä ja päätin kerralla täydentää varastoja oikein kunnolla. Olen aiemminkin kirjoitellut Luxplussa...